top of page

Les nostres produccions

CLAUDIO-BIERN-BOYD-factoria.png

2023 en fase de finançament

Factoria de somnis

Homenatge pòstum a la figura del productor audiovisual Claudio Biern Boyd, pare de dibuixos animats com "Ruy, el petit Cid", "D'Artacan i els tres mosqueters", "La volta al món de Willy Fog” i “David, el Gnom”.

2023

Maria i la pel·lícula oblidada

Fa uns anys ningú no la coneixia i avui se sospita que va ser la primera directora de cinema sonor a Espanya. María Forteza i la seva pel·lícula Mallorca van fer història i calia explicar-la. La troballa de la misteriosa pel·lícula a Filmoteca Espanyola va causar un gran enrenou entre investigadors, acadèmics i periodistes, que van intentar resoldre la gran incògnita que plantejava la cinta: qui era aquesta pionera dels inicis del cinema sonor?

CARTEL POSTER MARIA CAT v3.jpg
Dorothea_1334 .jpg

2023 

Dorothea on the Rocks

Dorothea on the rocks és una sèrie d'animació d'aventures basada
en els viatges de la paleontòloga britànica Dorothea Bate a principis
del segle XX.

2023 

40 anys d'Estatut

"40 anys d'estatut" és un documental, produït per IB3 en col·laboració amb Mom Works, emmarcat en la commemoració del quarantè aniversari del nostre estàndard institucional bàsic, que analitza la importància de l'autogovern encarnat a l'Estatut d'Autonomia a través de l'intercanvi d'opinions entre generacions, anècdotes i experiències tant de persones properes de les decisions de l'autogovern com de ciutadans anònims.

Captura de pantalla 2023-03-08 064527.jpg

2022

Munar

"Munar" és una sèrie documental de quatre capítols per a IB3 Televisió sobre Maria Antònia Munar, figura clau de la política balear que va caure del cim en un descens vertiginós després que els tribunals posessin, fa més de deu anys, el focus sobre ella .
 

CARTEL POSTER MARIA FORTEZA ATLANTIDA cat v2.jpg
LOGO MUNAR 2 (0-00-07-11).jpg
CARTEL POSTER PUERTO RICO V9.jpg

2022

Memòries de Puerto Rico

Carles i Luis emprenen un viatge a Puerto Rico per conèixer els seus orígens, que comencen al segle XIX, quan els germans Joan i Antoni Castañer emigren des de Sóller a Puerto Rico. Una història sobre el retrobament amb el passat, els relats familiars i la cerca de la identitat.

2021

El Rei

Sèrie documental de sis capítols que ofereix una perspectiva general sobre el Rei emèrit, les seves llums i ombres, així com la seva intensa relació amb Mallorca.

cartel 3 EL REI.jpg
Retorn de Txernòbil 1.png

2021

Retorn de Txernòbil

Des del 2011 l'associació Per Ells porta a Mallorca nens que viuen a les zones afectades per l'accident de la central nuclear de Txernòbil per fer un programa de salut. El documental mostra el treball de l'associació i les famílies, així com les conseqüències socioeconòmiques del desastre al llarg del temps, així com la capacitat d'acció individual i col·lectiva per incidir-hi.

2020

Dorothea i el Myotragus

Documental que incorpora l'animació per recrear els diaris escrits a les Balears per Dorothea Bate, una de les paleontòlogues més importants de tots els temps, una dona que va lluitar contra els estereotips de gènere de la seva època i la descobridora de misterioses espècies animals extingides a la Mediterrània, entre elles, el mític Myotragus balearicus.

CARTEL hoz.jpg
CARTEL LA BATLESSA A3 (1).jpg

2019

La batlessa

Magdalena Mulet va ser una de les primeres alcaldesses de l'Estat. El documental descobreix un personatge que avui dia roman en l'oblit, i que és fonamental per construir la memòria sobre la incorporació de les dones als governs municipals. Al rerefons de la història hi ha la dificultat de l'accés femení al poder polític, especialment, a l'esfera local.

2018

Balears fa Ciència

Investigadors i emprenedors de tota mena treballen a Balears dins del que és una garantia per al nostre futur: la ciència i la innovació. Balears fa Ciència mostra a aquests homes i dones que construeixen, amb el seu esforç i la seva creativitat, un teixit productiu desconegut per a la població.

RRCC.Imagen_34f0.jpg
El viatge definitiu.jpg

2017

El viatge definitiu

Documental que fa un recorregut per les cures pal·liatives a les Balears, donant a conèixer els recursos disponibles, mostrant la qualitat de l'atenció professional a què els ciutadans tenen dret en el procés de morir.

bottom of page